Allemaal ex-en

By Cadeaus van mijn ex.nl

Het onderwerp ‘ex’ is een veel besproken onderwerp! Zeker onder mijn vriendinnen en mij. Het gebeurt niet expres, maar naarmate de jaren verstrijken komen er steeds meer exen bij en dus steeds meer verhalen. Uren kan ik erover praten, niet alleen negatief natuurlijk, maar ook de positieve ervaringen worden besproken. Bijna iedere relatie wordt toch uiteindelijk een nieuwe ex. Dat moet je toch toegeven! Zeker als je jong bent, zo rond de 16 jaar oud. Heb maar niet de illusie dat je vriendje van 17 jaar oud geen ex van je wordt. Dat is echt zeldzaam en komt misschien 1 op de 10.000 voor. Ik zal eens opzoeken wat het cijfer echt moet zijn. Dat zal toch wel een of andere onderzoeker onderzocht hebben??
Maar niet alleen met vriendinnen kan ik dit onderwerp bespreken. Zelfs met mannelijke vrienden bespreek ik mijn nieuwe vriendjes. En eerlijk is eerlijk, ik zeg wel vrienden, maar een daarvan is toch ook een ex. Als ik vragen heb over het mannelijke geslacht kan ik zelfs aan deze vrienden vragen stellen over de denkwijze van mannen. Want begrijpen doe ik ze nog steeds niet.

Ik ben inmiddels 33 jaar oud en zelfs op de lagere school had ik een vast vriendje. We waren we van plan te gaan trouwen en dan op huwelijksreis naar mijn tante in Amerika! Maar voordat je oud genoeg bent om te trouwen met je vriendje van de lagere school, kan er heel wat veranderen in de tussentijd. Kort gezegd,rond onze leeftijd van 13 jaar oud, zoende hij met een ander meisje en ik hoorde niks meer van hem. Hoefde ook niet, het idee dat zijn speeksel gemengd was met iemand anders, vond ik smerig. Ik hoefde nooit meer met hem te zoenen, want dan zou ik haar speeksel proeven. Bah. Wat was ik een puber in die tijd!

Toen ik via een vriendin hoorde over deze site, moest ik hard lachen. Wat een goed idee om je cadeaus van je ex te verkopen en iemand anders er gelukkig mee maken. En het is natuurlijk leuk om te zien wat iemand anders te koop aanbiedt. Lekker veilig vanaf je pc lezen over de ellende van een ander. Want op die manier voel je jezelf misschien toch iets minder diep in de shit.

Vorig jaar heb ik mijn ring verkocht via deze site. De vrouw uit Zeeland, die hem kocht was er zeer blij mee. Maar ik moet eerlijk zeggen, het gaf me toch een gevoel van afscheid dat ik mijn ring nu nooit meer terug kan zien, of om mijn vinger kan schuiven. Ik ben nogal een sukkel als het gaat om emotionele waarde aan voorwerpen hangen. En misschien heb ik altijd hoop gehad dat mijn ex alsnog deze ring om mijn vinger zou schuiven. Maar die hoop heb ik opgegeven. Het is totale onzin en als hij me echt leuk genoeg zou vinden om me terug te nemen, dan zou hij het ook niet erg vinden om een nieuwe ring voor me te kopen.

Inmiddels heb ik genoeg exen en verhalen om deze hele site te vullen. Wat zeg ik, ik heb genoeg verhalen om het hele internet te vullen. Niet dat ik dat vrijwillig allemaal ondergaan heb, ik ben niet de enige die er een zooitje van gemaakt heeft met relaties, die mannen op wie ik viel konden er ook wat van. Als je voorbeelden wilt hoe het niet moet, kan ik je helpen. Als je wilt horen hoe het wel zou moeten, kan ik je ook helpen. Maar ja, tegenwoordig denken veel vrouwen het wel te weten wat ze willen en daar gaan ze dan ook voor. Maar ik kan inmiddels een foute man van kilometers afstand aan zien komen!

Ik denk dat naar aanleiding van mijn ervaringen andere vrouwen, maar ook mannen, wel een mening hebben en deze kwijt willen. Ik hou er niet van om zomaar over een onderwerp te praten zonder een doel. Maar soms moet je gewoon ventileren. Zeker als vrouw zijnde moeten soms de verhalen verteld worden over mannen. Dan hou ik hoop dat er ergens toch nog een man is die er wat van kan leren. Haha. Of misschien krijg ik wel de ultieme tip van iemand om toch weer aan de man te komen.
Of ben ik toch te veeleisend?

 

Over mij

Wat zou je over mij willen weten? Ik ben 33, heb 3 serieuze relaties gehad, nog nooit samengewoond en het aantal sexpartners is op twee handen te tellen. Ik woon sinds mijn 24e op mezelf. In een huurwoning. Wachtend op de man die me meeneemt naar een eensgezinswoning, babies met me maakt en lang en gelukkig iedere dag sex met me heeft!

Filed in: Blog, Mijn exen • zaterdag, augustus 25th, 2012

Reacties zijn gesloten.