Cadeaus

Helaas is het niet langer mogelijk om jouw advertentie op Cadeauxvanmijex.nl te plaatsen. Maar de leukste advertenties hebben wij met liefde voor je bewaard!

longchamp tas le pliage – 45€

Publiceer Datum: 04-04-2012 19:26:14 | Contact naam: Sanne |

Mijn verhaal is:

Eigenlijk het hetzelfde verhaal als die van iedereen. Mijn ex en ik zijn uit elkaar, en wil nu alle dingen die me aan hem herinneren weg doen. Dus ook deze tas die we in Parijs hadden gekocht. Eigenlijk wil ik hem niet weg doen want het is een hele mooie en dure tas. Maar hij brengt herinneringen met zich mee, en ik zie nog steeds veel vrienden van hem, en het is een beetje raar als ik nog steeds met de tas rond loop die hij voor me heeft gekocht.

Omschrijving van het cadeau:

Dit is een mooie grote donkerblauwe longchamp tas met een paar kleine beschadigingen aan de puntjes (onderkant van de tas) door het neerzetten op de grond. hij kost normaal 75 euro en ik doe hem weg voor 45 dus dat is bijna voor de helft.

Wat ga je met de opbrengst doen?

Met de opbrengst wil ik een nieuwe tas kopen.

 

==========

Originele OAKLEY Zonnebril

Publiceer Datum: 17-03-2011 15:38:11 | Contact naam: Dien |

Mijn verhaal
Mijn ex was eigenlijk heel lief. Hij gaf mij dit cadeau voor mijn verjaardag toen we net een week een relatie hadden.. Dit vondt ik wel iets te snel, aangezien de bril 169 euro kost.. Uiteindelijk heeft het drie maanden geduurt. De bril is zowiezo mijn smaak niet en staat mij totaal niet. Daarom wil ik hem graag verkopen.
Omschrijving van het cadeau
Het is een mooie sportieve maar ook mooie bril. De glazen zijn gekleurd, een soort van bruin. De poten van de bril zijn roze met een patroon van oakley erop. De bril is nog nooit gedragen. Originele verpakking met bewijs en hoes erbij.
Wat ga je met de opbrengst doen?
Met de opbrengst wil ik een nieuwe andere zonnebril kopen. Dit lijkt mij wel zo toepasselijk. Ik hoop dat ik iemand met deze zonnebril blij kan maken. Eventueel kan ik meer foto’s sturen bij interesse.

=============

Knuffel leeuw – 10€

Publiceer Datum: 26-11-2010 10:36:58 | Contact naam: Sabine |
Mijn verhaal
Hij ging stage lopen op Ibiza en toen hij wegging kreeg ik deze knuffel van hem. Zodat ik toch nog lekker met hem kon knuffelen, als vervanging zal maar zeggen. Blijkbaar had ik hem ook een knuffel moeten geven, want hij ging daar vreemd.
Omschrijving van het cadeau
Een leuke leeuw knuffel, zo goed als nieuw! Ik heb hem alleen maar gebruikt om neer te zetten.
Wat ga je met de opbrengst doen?
Een ijsje halen 🙂

==========

Leuk enkelbandje van goud

Publiceer Datum: 26-11-2010 10:11:01 | Contact naam: Brigitte |
Mijn verhaal
Dit kadootje heb ik gekregen van mijn exvriendje. Echt vervelend zijn we niet uit elkaar gegaan. Dat is misschien een beetje een saai verhaal voor deze site, maar ik wil het enkelbandje toch wel verkopen. Die tijd met hem is geweest en ik zou me niet prettig voelen als ik hem tegenkom en ik heb het enkelbandje om.
Omschrijving van het cadeau
Een leuk gouden enkelbandje, is leuk als je een rokje of een korte broek aan hebt.
Wat ga je met de opbrengst doen?
Ik ga een nieuw enkelbandje kopen, maar dan zoek ik hem wel zelf uit.

==============

Digitaal fotolijstje – 50€

Publiceer Datum: 25-11-2010 23:26:20 | Contact naam: Rachel |

Mijn verhaal
Dit digitale fotolijstje heb ik, heel lief, gekregen met een mooie slideshow erop van onze mooiste momenten! Alleen gaf hij het mij nadat ik hem betrapte met een ander in bed. Beetje jammer.
Omschrijving van het cadeau
Het is een digiaal fotolijstje. Hij gaat op stroom. Je kunt er een usb stick of sd kaartje in doen met jouw foto’s. Er zit een afstandsbediening bij.Het is een beetje een slechte foto, maar ik maak graag een betere als u interesse heeft.
Wat ga je met de opbrengst doen?
Shoppen!!