Daar heb je die Lange!

By Cadeaus van mijn ex.nl

Shit, daar is tie weer! Hij steekt overal bovenuit omdat hij zo lang is. Zeker rond de 2 meter. Lange, laten we hem voor het gemak zo noemen, heeft kort haar en een bleke huid. Hij valt op.

Niet alleen bij mij, maar ook bij andere meiden. Hij is zo’n type die je een veilig gevoel kan geven, een grote mond kan opzetten als het nodig is en hij weet wat hij wil. Daarbij houdt hij niet heel veel rekening met een ander, maar net genoeg om je aan hem te binden. En sporadisch kan hij lief zijn en vertellen wat zijn dromen en wensen zijn, waardoor je je speciaal gaat voelen, omdat hij dit deelt met jou.  Hij is breed en sportief en ik kom hem een paar keer per jaar wel ergens tegen.  Natuurlijk in dezelfde stad als waar ik woon.

Helaas heb ik al eens contact met hem gehad. Ik heb hem al gesproken in de kroeg, ik heb zijn nummer al gekregen, wij hebben al lange gesprekken gevoerd. Hij heeft me een keer gebeld in een dronken bui en daarin zei hij dingen die je normaalgesproken alleen van een man hoort, als je al 2 maanden dikke verkering hebt.  Na wat veelbelovende sms-berichten (Het was nog in het sms-tijdperk) en telefoongesprekken, hebben we een date gehad. Hij nodigde me thuis uit, kookte voor me, we keken wat tv en het zoenen was ook lekker. Voor een eerste date vond ik het veelbelovend. Hij niet.

Na deze avond heb ik nooit meer wat van hem gehoord. Gelukkig ben ik niet met hem naar bed geweest en misschien was dat dus wel de reden waarom hij niets meer liet horen?!?  Ik heb hem nog 1 keer een bericht gestuurd, omdat we tijdens de eerste date al een datum voor de tweede date hadden gepland.  Maar op mijn bericht kreeg ik geen reactie en die datum van de tweede date is stilletjes voorbij gegaan.

Maar nu kom ik hem dus af en toe tegen. Want dat is het nadeel van het daten van een jongen die in de buurt woont!  Als hij je ruw aan de kant zet, kun je dat niet zo makkelijk vergeten als je hem om de 2 a 3 maanden weer tegenkomt.

Ik was vandaag op een feestje met leuke vrienden en de rest van de bewoners van de stad waren er ook. Lekker eten, muziekje en veel leuke mannen. Natuurlijk was ik niet op zoek, want ik weet inmiddels uit ervaring dat je niet op zoek moet naar een man. En op deze locatie waren toch alle mannen bezet. Ze waren er zelfs naartoe gekomen met hun vrouw, kinderen en (schoon)ouders. Nee, dan sla je een behoorlijke flater als je met een veelbetekenende blik in je ogen,  bij een man om  een vuurtje vraagt. Maar ik dwaal af, ik zag dus die Lange in de mensenmassa opdoemen.

Ik schat het aantal aanwezigen op ongeveer 3000 mensen. En plotseling bleven mijn ogen hangen in de richting van die Lange.  Het is een raar fenomeen en ik begrijp niet hoe dat werkt in mijn hersenen, maar voor een lange seconde zie ik alleen nog maar hem en niemand anders.  Terwijl er toch zeker 30 mensen tussen hem en mij in stonden.  Ik kon het verhaal van mijn gesprekspartner blijven volgen en ik gaf antwoord,  zonder dat deze gesprekspartner door had wat er aan de hand was. Ik hield die Lange in de gaten.  Ik zag ook direct met wie hij was. Shit, die gozer kende ik ook! (geen ex trouwens)  Als hij dan maar niet naar ons toe zou komen en dan die Lange mee zou nemen, want dan kon ik nog in een situatie terechtkomen dat we weer met elkaar moesten spreken.

Dat had ik al eens eerder meegemaakt met hem. Dat hij naar me toe was gekomen, toen ik met een groep mannelijke vrienden was. Hij zei zoiets van: “Heb je het naar je  zin met zoveel mannen?” Huh!!?? Wat moest ik daar nou mee, met zoiets. Wat dacht je van een uitleg waarom je niks meer had laten horen?? Gewoon een eerlijk verhaal! Maar nee, dat kwam niet.  Ik zal echt niks van mannen begrijpen. Ik heb toen gezegd dat ik het heerlijk naar m’n zin had en toen is hij door mijn ijzige blik weer weggelopen. En dat was dat. Vandaag zie ik dat we elkaar niet in de ogen kijken. Maar ik weet dat hij weet dat ik er ook ben. Gelukkig was hij de enige ex-date die ik vandaag tegen ben gekomen en het is me weer gelukt om uit zijn buurt te blijven. Pfffff, wat een gedoe toch, dat stomme daten!

Filed in: Mijn exen • maandag, september 3rd, 2012

Reacties zijn gesloten.