Succesverhaal van Joke

By Cadeaus van mijn ex.nl

Het is nu een half jaartje geleden dat mijn vriendje het uitmaakte met mij. Onder het mom van ‘je bent te goed voor mij’, ‘het ligt niet aan jou, het ligt aan mij’… je kent ze wel! Maar na een paar dagen bleek hij al een andere te hebben en na een tijdje kwam ik er achter dat ze al maanden samen waren!

Pissig was ik, en dat is een understatement!! Hij had hier nog best veel spullen liggen, waaronder een dvd box van de Sopranos! Die heb ik online verkocht… ja, om hem dwars te zitten! Deze wraak was bitter-zoet; van de opbrengst heb ik heerlijke cocktails gedronken met mijn beste vriendin!

Filed in: Succesverhalen • vrijdag, oktober 15th, 2010

Reacties

Goed gedaan meis… Zo heb je nog een leuke avond met leuke herinneringen top

you go girl !

Hij verdient het echt!