Win een workshop kickboxen of dagje Sauna!

By Cadeaus van mijn ex.nl

Cadeaus van mijn ex is, zoals je natuurlijk al weet, dé site die je helpt om zo snel mogelijk van alle cadeaus van je ex af te komen! En het mooie is; de site zorgt er niet alleen voor dat je al die ‘goed bedoelde’ ex cadeaus weet weg te werken, maar zorgt er ook voor dat je met de opbrengst hiervan iets leuks kan gaan doen!

Twee vliegen in één klap!
En het kan niet op, want nu wordt het verkopen van de cadeaus van je ex nog eens dubbel spannend en aantrekkelijk, want je maakt met je advertentie nog tot eind 2010 kans op het winnen van een workshop kickboksen of een dagje sauna!

Opgekropte woede of ontspanning?
Nu denk je vast; dat zijn wel twee uitersten aan prijzen! En ja, dat klopt! De ene prijs is bedoeld voor iedereen die zijn of haar opgekropte woede en agressie naar de ex partner nog even flink eruit wil gooien en de tweede prijs is voor iedereen die deze fase al heeft gehad en de periode wil afsluiten met een dagje relaxen! Welke reden je ook hebt, de keuze is aan jou!

Wat moet je doen?
Het is heel eenvoudig. Je plaatst voor 1 januari 2011 één, twee, drie of meer advertenties en bij het plaatsen van deze advertenties gaan je kansen direct al in. Na de sluitingsdatum wordt de prijs onder alle inzendingen verloot. Hoe meer advertenties je dus plaatst, hoe groter je kansen worden.

Filed in: Blog • woensdag, november 10th, 2010

Reacties

Gaaf!! Hier wil ik wel kans op maken; ik zou voor de workshop kickboxen gaan. Inspiratie genoeg 😉

By single girl on november 23rd, 2010 at 20:39

lkkr dan,
kan ik ff oefenen voor dat ik mijn ex weer zie 😉
hij ging vreemd, r*tz*k!
hahaha, maar jah, ik heb nog wel een paar leuke dingetjes van hem!!
ga ik ff lkkr te koop zetten 😆

Jammer, ik kreeg na 25 jaar huwelijk NIETS mee,maar heb van dat huwelijk nu wel 2 dochters en 3 kleinkinderen overgehouden,daar kan NIETS tegenop!!!!